Осъждаме агресията на Русия срещу Украйна. България беше с ясна позиция,

...
Осъждаме агресията на Русия срещу Украйна. България беше с ясна позиция,
Коментари Харесай

Петков: Като Кирил Петков, не като премиер, за мен военна помощ е абсолютно правилното нещо да се направи

Осъждаме експанзията на Русия против Украйна. България беше с ясна позиция, че Украйна би трябвало да е в Европейския съюз. Това е тяхната сигурност. Това съобщи министър-председателят Кирил Петков в изявление за Нова телевизия.  

Като Кирил Петков, не като министър председател, за мен военна помощ е безусловно вярното нещо да се направи. Но в тази ситуация съм министър председател, имам съдружни сътрудници, които имат ясни „ червени линии ” и моята задача, не е да се върша на най-смелият, сподели още министър председателят. 

В момента „ Демократична България ” споделят: „ Това е нашата „ алена линия ”, Българска социалистическа партия споделят: „ Това е нашата „ алена линия ”. Трябва да помислим. Затова ще ги поканя да отидем в Киев, тъй като не може човек да има по-информирано решение в сравнение с, когато е там. Надявам се, че тази седмица, до момента в който Народното събрание е в отмора, ние ще си свършим работата като водачи и всеки ще направи стъпка обратно, ще намерения какъв брой е значима стабилността на България и каква би трябвало да ни е общата позиция, вместо да хвърляме червени линии и да махаме флагове, отбеляза Петков.

Той изрази вяра, че Българска социалистическа партия и " Демократична България " ще намерят общ език и всички ще се обедими към него.

" Продължаваме промяната "  ще бъде водач в тези договаряния. Не можем да вършим едностранни поръчки. Това пътешестване ще ни даде равнище на разсъдък, с цел да можем да преодолеем и идващите рецесии, сподели още той. 

По думите в обединението се случват общи решения, само че прожекторите не се концентрират върху тях.

Когато не се мисли съдружно се изпада в рецесия, която разклаща цялата конструкция. Има спорове, само че има кардинално държание.Оцеляваме по добър метод. Коалиционните сътрудници би трябвало да спрат да мислят партийно, уточни още Петков. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР